Feyenoord tegen Deurne

“Roy Makaay heeft donderdagavond de loting verricht voor de achtste finales van het toernooi om de KNVB-beker. De oud-international, die met een hattrick in de eerste helft persoonlijk FC Groningen uitschakelde, liet voor Feyenoord amateurclub Deurne als volgende tegenstander uit de koker rollen.”

(bron)

In de categorie “off topic” valt natuurlijk dit nieuwtje dat Feyenoord deze kant op komt. Volgens het ED vanochtend wordt de wedstrijd waarschijnlijk in Helmond gespeeld. Ik kon me ook al niet voorstellen dat iemand zo’n wedstrijd hier in Deurne zelf zou goedkeuren. Ik zal overigens geen voorspellingen doen over de kansen van Deurne. :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Danniëlle
13 jaren geleden

Deurne heeft geen lichtinstallatie net als Groene Ster die er speciaal voor de bekerwedstrijd een moest huren. Maar Deurne denkt natuurlijk ook aan het geld, in het stadion van Helmond Sport gaan vast veel meer mensen dan in het eigen stadion, kassa dus. Jammer trouwens dat het niet Roda JC – Deurne is geworden :-)