Mijn Wi-Fi T-shirt is binnen!

Wi-Fi T-shirt
“Here at ThinkGeek we’re pretty lazy when it comes to technology. We expect our gadgets to do all the busywork while we focus on the high level important tasks like reading blogs. That’s why we hate to have to crack open our laptops just to see if there is any wi-fi internet access about… and keychain wi-fi detectors, we would have to actually remove them from our pockets to look at them.”

(bron)

Ik kon mezelf niet tegenhouden, toen ik las over het Wi-Fi T-shirt dat je bij ThinkGeek kunt bestellen. Dus toen het beschikbaar was heb ik er meteen eentje besteld. Het was even slikken toen ik de verzendkosten zag, die waren namelijk bijna zo hoog als de prijs van het T-shirt, maar 35 euro en 20 lichter en slechts 7 dagen later heb ik hem dus in huis. 8)
Overigens weet ik natuurlijk nog niet of hij écht werkt. Hier in huis kom ik wel vijf Wi-Fi netwerken tegen (maar één van onszelf, de rest van de buren), dus hij geeft de hele tijd aan dat er netwerken in de buurt zijn. Jammer ook dat hij niet met een kleurtje aan kan geven of het beveiligde of onbeveiligde netwerken zijn. Komt vast in de volgende versie (zou ik hem dan kunnen upgraden?).

WiFi T-shirt
0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Edwin
13 jaren geleden

Kewl!

Bram
Bram
13 jaren geleden

Hahahaha geweldig gewoon!