Fontys 3Luikdag

Uitnodiging - Klik voor grotere versie

Morgen is de Fontys 3Luikdag. Tijdens die dag komen zo’n 80 voorbeelden aan bod van diensten, producten, faciliteiten binnen Fontys die ingezet kunnen worden voor het verbeteren van het onderwijs binnen instituten. Gericht op zaken die er nu zijn en waar instituten dus meteen mee aan de slag kunnen.
De dag is voor en door Fontys instituten en de inschrijving is al gesloten, maar waar ik het in dit bericht over wilde hebben is de “uitnodiging” die we vorige week kregen. Ik zet uitnodiging tussen haakjes omdat het begon met een mail aan alle mensen die zich al ingeschreven hadden. Die mail zie je hier afgebeeld. Het vervolg van deze door IMDelta uitgevoerde actie was namelijk verrassend en knap uitgevoerd. Uitnodiging - Klik voor grotere versie Als je op de link in de mail klikt krijg je een filmpje te zien met de voorzitter van het College van Bestuur, Norbert Verbraak.

Norbert zit achter zijn bureau een briefje te schrijven:
Uitnodiging - Klik voor grotere versie Uitnodiging - Klik voor grotere versie Op het briefje zie je in dit geval mijn naam staan!
Norbert is niet tevreden met het briefje en begint een e-mail te typen:
Uitnodiging - Klik voor grotere versie Ook hier zie je in het filmpje een persoonlijke mail, dus mét mijn e-mail adres en mét mijn naam.
Als Norbert klaar is met het versturen van de mail, pakt hij een kwast en emmer verf uit zijn kast en loopt naar buiten.
Op het einde van het filmpje zie je:
Uitnodiging - Klik voor grotere versie Op dat moment komt er ook daadwerkelijk een mailtje binnen van Norbert:
Uitnodiging - Klik voor grotere versie Ook die mail bevat een link en daar op klikken brengt je bij een Google Maps pagina met daarop het Evoluon (waar we morgen zijn). En als je dan inzoomt zie je:
Uitnodiging - Klik voor grotere versie

Heel mooi! Perfect uitgevoerd en tof dat onze studenten zoiets kunnen.
Ik ga lekker niet uitleggen hoe het werkt, dat is als het verklappen van de trucs van een goochelaar.
Ik hoop dat het de toon heeft gezet voor morgen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
16 jaren geleden

Inderdaad knap. De SP -niet mijn partij en hopelijk ook niet de jouwe- heeft met een dergelijke aanpak furore gemaakt tijdens de laatste verkiezingen. Maar het blijft leuk.

Bram
Bram
16 jaren geleden

Dit ziet er geweldig uit. Ik ben wel erg benieuwd naar de kosten die aan zoiets verbonden zijn (toevallig enig idee?). Ik begrijp overigens dat de uitnodiging door studenten is gemaakt van het Fontys, ik zal eens kijken/contact opnemen met hun, want ik zie wel mogelijkheden en toegevoegde waarde voor mijn organisatie (geen onderwijs maar zorg).
Bedankt in ieder geval voor het delen van dit moois en orgineels!

Pierre
16 jaren geleden

Nee geen idee van bedragen. Daarvoor zou je waarschijnlijk het beste even contact kunnen opnemen met Frank Keijner