E-mail als ping mechanisme bij Technorati?

Technorati update - Klik voor grotere versie

Het blijft aanmodderen bij Technorati op het moment. Schreef ik eerder deze week nog dat ik bericht had gekregen dat alle problemen opgelost zouden zijn, bleek bij nader inzien mijn vrees dat het natuurlijk ook een eenmalig succesvolle actie kon zijn te kloppen. De pagina voor dit blog werd niet meer bijgewerkt. Toen de teller voor de laatste update al weer op 3 dagen stond heb ik maar een follow-up mail gestuurd.
En prompt werd de index weer bijgewerkt. Maar daarna weer niet en het bericht van nu 7 uur geleden staat er dus nog niet.
Het is maar goed dat het geen Feedburner is, die wordt tegenwoordig gelukkig meteen bijgewerkt, maar wat me stoort is dat Technorati met kregen als “Newest posts from your Favorite blogs” en zo wél de indruk wekt van actualiteit. En dat klopt dus niet.

Verwijderen dan maar? Tja, daar zijn ze natuurlijk wel erg groot voor. En als het wel werkt, dan is het een handige site. Zeker ook om te zien of een post leidt tot reacties op andere plekken. Dus ik ga het nog maar even aankijken en dan maar weer pingen via de mail. Want via het ping-formulier werkt ook niet.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
13 jaren geleden

Voorlopig heeft mijn mail naar Technorati nog niet het gewenste ‘ping’-effect gehad. :(

Pierre
13 jaren geleden

Geen reactie op mijn mail, maar de pagina is vandaag blijkbaar weer een keer bijgewerkt. Afwachten dus of het nu blijvend opgelost is.