okt 102007
 
Sneak Peek

Het is dan eindelijk zo ver: Camtasia Studio 5 is beschikbaar voor download. Je hebt de afgelopen week het nodige kunnen lezen over Sneak Peeks en wat ik vond van de manier waarop Techsmith dat aangepakt heeft.
Maar dat kan me er natuurlijk niet van weerhouden om de nieuwe versie te downloaden en te testen.
Belangrijkste probleem tot nu toe: het converteren is écht niet sneller geworden en de bestanden worden ongelofelijk groot. Ik zal vanavond nog eens kijken of ik ze ook in deze versie kleiner kan krijgen, maar nu zijn ze zo’n 20MB groot en hier thuis duurt het dan ook erg lang voordat het afspelen begint.

Nou ja, ik zet ze toch al vast even online:
* Versie 1 in Flash (nieuwe interface)
* Versie 2 in Flash (bekende interface)
* M4V versie voor iPod (20MB)

Het zoomen in de video is nu allemaal automatisch ingesteld en nog lang niet altijd optimaal. Ik heb zojuist wel gemerkt dat het anders wordt ingesteld als je het voor de hele video ineens doet. Nu deed ik het per stukje. Kortom, op het resultaat is nog wel wat af te dingen, maar er zitten de nodige handige nieuwe features in.

Mixed Blessing bij Technorati

 Gepubliceerd door om 07:03  Internet
okt 102007
 
Technorati - Klik voor grotere versie
“Please accept my sincerest apologies for the delay in getting back to you. I’ve taken a look at the issue regarding picking up your pings for your blog. After making a small adjustment, I’ve sent our spiders to revisit your page and your blogs should be indexed successfully from now on”

Nou, als je het over een mixed blessing hebt. Ik kreeg een mailtje van Technorati dat ze het probleem met het indexeren van het weblog hier opgelost hadden. En inderdaad de index is weer bijgewerkt. Maar blijkbaar had dat ook meteen tot gevolg dat mijn ‘authority’ index met 2 naar beneden ging.
Helaas hebben ze niet meteen het probleem voor het Publiek Werk onderdeel van de site hier opgelost, die staat nog steeds op een laatste keer bijgewerkt van 131 dagen geleden.

Nou ja, maar eens kijken of dit blijft werken of dat het een eenmalig succesvolle indexeer actie was.

 Reacties uitgeschakeld voor Mixed Blessing bij Technorati  Tags: