Sprinter

Sprinter

In de sprinter tussen Utrecht en (in mijn geval) Zoetermeer Oost. Goede informatie via display en automatische intercom. Keiharde banken in eerste klas en geen 220V. Waar betaalt mijn werkgever hier 50% toeslag voor t.o.v. tweede klasse?

Nog meer foto’s (van de terugreis)
Oude rammelbak Vergane glorie Fatsoenlijke trein

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Marcel de Ruiter
15 jaren geleden

Ha ha Pierre,

Mooi dat jij deze schandalige vorm van vervoer ook eens meemaakt. Inside NS bronnen zeggen dat de Sprinter bedoeld is voor een gemiddelde verblijfsduur van 15 minuten. In mijn trein is dat voor alle mensen richting Am-ZO zeker 45 minuten. Kun je nagaan.

Overigens met het zicht op de nieuwe Sprinters in 2008 is wellicht de verhaaltje nog lezenswaardig http://www.shapingthoughts.com/2006/0

Tot ziens in de trein?

Groeten,
Marcel

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Marcel,

Ja die post herinner ik me nog. Nou, ik zit als ik met de stoptrein ga van Deurne naar Eindhoven wat korter dan 45 minuten in de trein, maar 22 minuten is dan toch nog veel op zo’n harde stoel.

Wat de ervaringen met de andere treinen (op de terugweg) betreft: eigenlijk is het niet gek dat NS treinstellen snel slijten gezien het enorme aantal reizigers, maar het draagt natuurlijk niet positief bij aan het beeld.