Happy Feet

Happy Feet Happy Feet
Ontzettend grappige film al is het einde natuurlijk een beetje belerend. Mogelijk ook een beetje afhankelijk van je leeftijd, want ik (her-)kende de meeste liedjes in de film wel en als je dan ook nog van mashups houdt kan het, aangevuld met de prachtige animaties, als snel niet meer stuk. Aanrader!

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
14 jaren geleden

Is ie al op DVD verkrijgbaar?

Pierre
14 jaren geleden

Volgens Bol.com pas vanaf 4 april 2007.

goochem
goochem
14 jaren geleden

Beetje vreemd verhaal, heb het idee dat er af en toe een stuk mist (zoals complete sneeuwtochten, ze gaan veel te gemakkelijk van hot naar her), het is ook vrij klef en voorspelbaar. D’r zitten wel een paar sterke grappen in.

Als je van pinguins houd kan ik March of the Penguins aanraden(!). Goed (waargebeurd ;) en heel interresant verhaal.