Elluminate Live

 Gepubliceerd door om 10:09  Tools
jan 212007
 
Elluminate Live - Klik voor grotere versie

Als je geen gebruik kunt/wilt maken van het SURFnet aanbod rond Breeze, dan is er, voor kleine vergaderingen, nu een gratis alternatief. Elluminate biedt een gratis online vergaderkamer aan voor maximaal 3 deelnemers. Ik moet bekennen dat ik Elluminate nog nooit als deelnemers aan een echte vergadering heb gebruikt. Maar ik heb de opnames bekeken van het gebruik ervan tijden de k12 Online conferentie en dat zag er positief uit. Je omgeving maakt gebruik van Java en start een extra venster op met daarin de omgeving. Nadeel vind ik eigenlijk wel dat de interface best druk is met veel knoppen en opties. De schermafdruk is de standaard inrichting. Hoe dan ook, mooi dat er een aantal opties zijn om uit te kiezen.
(getipt door George Siemens)

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.