EduKast 216

 Gepubliceerd door om 22:38  Edupodcast
jan 212007
 

Aflevering 216 van de EduKast staat online met deze keer het UPC Webcare team en de vraag of het ook iets is voor onderwijsinstellingen. Wat mag garantie kosten? En een korte terugblik op de workshop weblogs, wiki’s en forums.

 Reacties uitgeschakeld voor EduKast 216  Tags:

Happy Feet

 Gepubliceerd door om 14:09  Film en Boek
jan 212007
 

Happy Feet Happy Feet
Ontzettend grappige film al is het einde natuurlijk een beetje belerend. Mogelijk ook een beetje afhankelijk van je leeftijd, want ik (her-)kende de meeste liedjes in de film wel en als je dan ook nog van mashups houdt kan het, aangevuld met de prachtige animaties, als snel niet meer stuk. Aanrader!

Elluminate Live

 Gepubliceerd door om 10:09  Tools
jan 212007
 
Elluminate Live - Klik voor grotere versie

Als je geen gebruik kunt/wilt maken van het SURFnet aanbod rond Breeze, dan is er, voor kleine vergaderingen, nu een gratis alternatief. Elluminate biedt een gratis online vergaderkamer aan voor maximaal 3 deelnemers. Ik moet bekennen dat ik Elluminate nog nooit als deelnemers aan een echte vergadering heb gebruikt. Maar ik heb de opnames bekeken van het gebruik ervan tijden de k12 Online conferentie en dat zag er positief uit. Je omgeving maakt gebruik van Java en start een extra venster op met daarin de omgeving. Nadeel vind ik eigenlijk wel dat de interface best druk is met veel knoppen en opties. De schermafdruk is de standaard inrichting. Hoe dan ook, mooi dat er een aantal opties zijn om uit te kiezen.
(getipt door George Siemens)

 Reacties uitgeschakeld voor Elluminate Live  Tags: