Vierde Edublog Diner

“Op 13 en 14 november 2007 vinden de SURF Onderwijsdagen plaats. Bijna traditiegetrouw vindt aan de vooravond, maandagavond 12 november 2007, hèt Nederlands-Vlaamse Edublog diner plaats. Bloggers en niet-bloggers gaan in Utrecht een hapje eten (kosten voor eigen rekening). De bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs/leren, weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen.”

(bron)

Het wordt inmiddels al bijna een traditie, dit jaar is het namelijk al de vierde keer dat de avond voor de SURF Onderwijsdagen bloggers en niet-bloggers een hapje gaan eten in Utrecht. Dit jaar neemt Wilfred Rubens de organisatie op zich, je kunt bij hem lezen hoe je kunt doorgeven dat je mee wilt komen eten.

Dus heb je zin in een avondje uit eten en kun je op 12 november a.s. in Utrecht zijn, vergeet je dan niet voor 5 november bij Wilfred op te geven. Tot dan!