PICNIC’07 – daar moet je bij zijn…

PICNIC07 - Klik voor grotere versie

Vandaag gaat de PICNIC’07 conferentie van start, het hoofdsonderdeel van het PICNIC’07 festival dat al gisteren startte.
Vanaf vanmiddag 2 uur start de live videostream, je kunt via het web of met je GSM meepraten via het backchannel, er zijn live streams richting Second Life (op donderdag en vrijdagnacht), en de VPRO heeft weer een Aggregator voor de verschillende berichten met o.a. een Tumblelog en uiteraard een Twitter-kanaal.

Helaas zit mijn agenda de komende paar dagen zó vol met afspraken die het ook niet mogelijk maken om het geheel online te volgen, laat staan erbij te zijn, dat ik er waarschijnlijk niet veel van mee zal krijgen.
Ik doe toch iets niet goed geloof ik. Volgend jaar deze week in september maar een wat vroeger blokkeren en vrij houden.