Tjoon: ook in je eentje hoef je niet alleen te zijn

En we hebben wéér een nieuwe web 2.0 site die een plekje zoekt in de steeds voller wordende markt voor online video: Tjoon.com.
(getipt door Mashable)

Hun unieke aanbod: je kunt niet één, niet twee, maar vier video’s bij elkaar opnemen en afspelen. En omdat je ze niet tegelijk hoeft (kan) opnemen, kun je dus ook een kwartet met jezelf opnemen zoals je hierboven kunt zien en horen.
Het wachten is op het eerste discussieprogramma waar iemand met zichzelf in discussie gaat. Is gemakkelijker dan Operator11 omdat je niet vier mensen tegelijkertijd online hoeft te hebben.
Wat verzinnen ze morgen weer vraag ik me soms af.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

De conclusie dat dit makkelijker zou zijn dan O11 vind ik wel heeeeeel kort door de bocht!
Ik heb het even uitgeprobeerd en je hebt welgeteld 30 seconden om iets te doen!
Leuk om samen een muzikale intro te maken misschien, maar verder kan ik hier niets mee. Het lijkt me zelfs heel lastig discussiëren met deelnemers die níet op hetzelfde moment online zijn. Hoe wil je op elkaar reageren? Probeer het uit zou ik zeggen en 30 seconden is genoeg om erachter te komen dat dit niet werkt.
Maar leuk is het wél! :-)

Fred Zelders
13 jaren geleden

Met de uitspraak "Wat verzinnen ze morgen weer vraag ik me soms af" geeft Pierre al genoeg aan dat dit 3 x niks is.
Dus .. we zijn het alle drie met elkaar eens :-)
"Maar … Leuk is het wél" << Mwah …

Pierre
13 jaren geleden

@Willem: de gedachte achter die opmerking was dat je bij O11 nog 3 personen moet vinden die samen met jou online kunnen en willen zijn, hier kun jij zelf alles inspreken, zoals ook Pim deed.

Ik was overigens al even bang dat de ondertoon in het bericht te subtiel was, maar Fred heeft helemaal gelijk: Waar ik bij Yabmail nog wel toepassingsmogelijkheden zie en het een handig tooltje vind, is dit wat mij betreft inderdaad gewoon zoiets van "er heeft iemand een combinatie gevonden van functionaliteiten gevonden die nog niet bestaat".
En als er niet zo’n geinig liedje van Yuroon bij had gezeten had ik er waarschijnlijk niet eens een bericht over geschreven.