Talpa/Tien wordt RTL8

 Gepubliceerd door om 00:31  Media
aug 182007
 
Talpa/10 wordt RTL8

UPC was er snel bij en was onverbiddelijk. Want hoewel op de film (geen idee welke overigens) even na middernacht nog gewoon het Talpa en 10 logo getoond werden, had UPC in haar elektronische programmagids voor UPC Digital de zender al automatisch herbenoemd. Hij zit er wel nog gewoon op positie nummer 10, ik ben benieuwd of ze nog mee gaan in de gewijzigde naamgeving. Tja, en wat gaan we er van merken?

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Talpa/Tien wordt RTL8”

Reacties (2)
  1. Oh shit, dan krijg je dat weer. Laat ik RTL8 op 10 zitten, of verhuis ik die naar 8. Maar wat doe ik dan met …

  2. Soms is het handig als je niets te kiezen hebt (ik kan de zendervolgorde bij mijn mediabox niet zelf aanpassen). Veel minder om je zorgen over te maken. ;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.