Lowlands 2007 LIVE

Lowlands Mashup - Klik voor grotere versie

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Lowlands 2007 plaats vindt. Ik ben er niet, nooit geweest ook, maar krijg er dit jaar meer van mee dan ooit tevoren. En dat is niet in de laatste plaats het gevolg van het vooruitstrevend werk van de VPRO 3voor12 (en anderen!). Is het voor de gemiddelde Twitteraar sinds de eerste test tijdens Pinkpop 2007 al haast “gewoon”, ik verbaas me nog steeds prettig over de wijze waarop het festival in beeld gebracht wordt en hoe de drie-eenheid van mensen op het veld, mensen thuis en de professionals van o.a. de VPRO er inderdaad voor kunnen zorgen dat je een heel aantrekkelijk geheel krijgt. Ik heb gisterenavond zitten kijken naar de samenvattingen van de dag via de mashup waarbij ik niet alleen de video kon bekijken, maar ook de tweets van de andere kijkers langs zag komen met opmerkingen op wat er op dat moment voorbij kwam.

Kyte.tv - Klik voor grotere versie Flickr fotos Lownlands 2007 - Klik voor grotere versie

Er staan filmpjes op Kyte.tv, foto’s op Flickr.com en via UPC Digital kan ik het 3voor12 kanaal met daarop de live uitzendingen in breedbeeld bekijken.

Lowlands 2007 Lowlands 2007

Petje af voor onze publieke omroep! Enne, je kunt natuurlijk nog steeds gaan kijken/luisteren online.