Ik zoek een snor!

 Gepubliceerd door om 06:47  Second Life
aug 102007
 
Peter McAllister - Klik voor grotere versie

OK, dit klinkt wellicht wat raar, maar ik heb er genoeg van. Ik kan dus werkelijk nergens ontdekken hoe ik aan een snor kan komen voor mijn Avatar in Second Life. Ja, lach er maar om, maar het is toch van de zotte dat ik nou al een jaar noodgedwongen met een baard rond loop? Ja, ik weet het, die bos haren die mijn Avatar heeft is ook niet echt in overeenstemming met mijn huidige bos krullen, maar dat doet er minder toe vind ik. Maar die baard moet weg.
Dus als je kunt helpen aan een snor, of zelfs maar een landmark naar een winkel dan zou ik dat erg op prijs stellen.

Het wordt hoog tijd dat Google zich hier mee gaat bemoeien.

Deel dit bericht:

  5 reacties aan “Ik zoek een snor!”

Reacties (5)
 1. Hi Pierre,

  Misschien een van deze mensen een contacten? Misschien hebben zij wel een oplossing… ;-)
  If Second Life was real
  http://www.youtube.com/watch?v=flkgNn

 2. Tja, als ik die avatar bekijk lijkt het een beetje op een moslim die afvallig wil worden en daarom z’n baard kwijt wil, maar ik heb een site gevonden waar redelijk gedetailleerd beschreven wordt hoe iemand zich een snor aanmeet. Het is wel een grijze, maar het is goed om daar alvast een beetje rekening mee te houden, toch?
  Kijk op:
  http://nicolaescher.com/journal/artic

  Ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

 3. Ik zie dat je de baard eraf hebt gekregen en inmiddels een snor hebt!
  Komt er nog een bericht(je) over hoe je dat gedaan hebt?
  Trouwens, heb je in de vakantie je haar laten groeien en een spoeling gegeven?
  Staat wel stoer!

 4. Dit was nog niet helemaal de snor die ik voor ogen had omdat deze met de gewone tools gemaakt is, maar L$ 200 voor een snor die uit prims bestaat vond ik wat veel.

  Als er een dag is met weinig nieuws zal ik laten zien hoe je dat doet. Een kapsel dat meer lijkt op het mijne vond ik minder belangrijk. :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.