Vodpod: verzamel je videolinks

 Gepubliceerd door om 15:31  Media
jul 012007
 

Vodpod is een site die zich richt op het verzamelen van verwijzingen naar video’s. Een beetje zoals FURL en del.icio.us, maar dan voor video. Aardig is dat de site met een groot aantal videosites overweg kan. En je kunt nu dus je verwijzingen naar video’s op YouTube en Dailymotion netjes bij elkaar bewaren. Idee is leuk, uitvoering is nog erg rommelig en het is eenvoudig om er de weg kwijt te raken. Jammer ook dat er geen externe RSS-feeds te vinden zijn, de site probeert me dus eigenlijk wat veel naar mijn zin binnen te sluiten. Geen blijvertje dus vrees ik, maar het idee verdiend navolging.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Vodpod: verzamel je videolinks”

Reacties (1)
  1. Dabble.com heeft wel feeds, maar geen enclosures.

    Ik zit eigenlijk ook te snakken naar een tool waar je video’s kan bookmarken, en je dan een vodcast feed krijgt met rechtstreekse downloadlinks naar de respectievelijke flv’s (en ev. andere formaten op de diverse platformen).
    Analoog zoals ik het voor mp3’s doe: http://pascal.vanhecke.info/2006/09/1

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.