Theatergroep in Second Life #2

 Gepubliceerd door om 22:12  Second Life
jun 232007
 

Eerder deze week schreef ik over de theatervoorstelling in Second Life die a.s. dinsdag plaats gaat vinden. Mensen die niet ín Second Life mee kunnen kijken kregen de tip dat je ook in Kenniscentrum Cicero in Assen mee kunt kijken. Willem Karssenberg reageerde daar op:

“Kenniscentrum Cicero is een van de locaties van het Drenthe College, het ROC waar ik werk. Dan zou het toch gek zijn als ik daar niet even ging kijken? En omdat ik er dan toch ben kan ik net zo goed mijn notebook en camera meenemen om het hele gebeuren vast te leggen én te streamen via Ustream.tv!”

(bron)

Dus als je niet in Assen woont en niet in Second Life zelf mee kunt kijken kun je dinsdagavond om 19.30 uur ook meekijken via: http://www.ustream.tv/channel/trendmatcher

 Reacties uitgeschakeld voor Theatergroep in Second Life #2  Tags:
jun 232007
 
“Fontys Hogescholen heeft een nijpend tekort aan ict-docenten. Daarom heeft de hogeschool studenten vorige maand een brief gestuurd waarin zij gevraagd worden hun vrienden- en familiekring af te speuren naar geschikte kandidaten. Iedere potentiële ict-docent die wordt aangenomen, levert de werver een bonus van 400 euro bruto op”

(bron)

Uit het bericht begrijp ik dat ze er nog wel een paar nodig hebben, dus grijp je kans.

Disclosure: Ik werk voor Fontys, maar niet bij het betreffende instituut en ik ga er sowieso vanuit dat ik niet voor die 400 euro in aanmerking kom als je naar aanleiding van dit bericht er gaat werken! ;-)