Fontys heeft 400 euro over per ict-docent

“Fontys Hogescholen heeft een nijpend tekort aan ict-docenten. Daarom heeft de hogeschool studenten vorige maand een brief gestuurd waarin zij gevraagd worden hun vrienden- en familiekring af te speuren naar geschikte kandidaten. Iedere potentiële ict-docent die wordt aangenomen, levert de werver een bonus van 400 euro bruto op”

(bron)

Uit het bericht begrijp ik dat ze er nog wel een paar nodig hebben, dus grijp je kans.

Disclosure: Ik werk voor Fontys, maar niet bij het betreffende instituut en ik ga er sowieso vanuit dat ik niet voor die 400 euro in aanmerking kom als je naar aanleiding van dit bericht er gaat werken! ;-)

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Bram
Bram
13 jaren geleden

Tsja ik moet eerlijk zeggen dat dit me niet echt meer verbaasd. Zelf ben ik vorge week aangenomen als Staffunctionaris op het gebied van e-learning/ICT in een grote GGZ instelling. Ook hier is een duidelijk tekort aan ICT mensen. Ik kan je dan ook garanderen dat mijn arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn ;-)
Volgens mij is het voor ICT’ers die misschien eens een keer iets nieuws willen dan ook een goed moment om eens rond te kijken in hun omgeving.

Patrick de Vos
Patrick de Vos
13 jaren geleden

Hoi Bram,

Zijn daar nog meer vacatures met de garanties op goede arbeidsvoorwaarden :)

Bram
Bram
13 jaren geleden

Hoi Patrick,
Op dit moment nog niet. Ik heb eerlijk gezegd zelf een beetje op deze functie aangestuurd en volgende week gaan we een functieprofiel samenstellen aangezien er nog niemand binnen de organisatie op dit gebied werkzaam is. Het zal dus pionieren worden. Ben wel benieuwd wat je achtergrond is, misschien dat ik namelijk nog wat weet. Je zou natuurlijk wel eens een keer in soortgelijke organasties kunnen kijken.

Mail me anders gerust!

Pierre
13 jaren geleden

Zal ik mijn gironummer voor de bemiddelingspremie alvast doorgeven? ;-)