jun 152007
 
“Op dinsdag 5 juni organiseerden SURFfoundation en SURFnet samen met Webstroom en Triple L een SURF Expertiseseminar over streaming video in de onderwijspraktijk. Tijdens deze middag vertelden docenten en projectleiders uit de onderwijspraktijk over hoe zij erin geslaagd zijn streaming video een plek te geven binnen het onderwijs. Hoe gebruiken ze het medium? Hoe hebben ze het ingevoegd? Wat zijn de praktijkervaringen? En welke plannen zijn er voor de toekomst? Daarnaast werd er op een demo-markt een demonstratie gegeven door enkele leveranciers van webcollegeproducten.”

(bron)

Ik had er naar verwezen vooraf, kon er helaas niet bij zijn, en was er gewoon helemaal niet vanuit gegaan dat de presentaties natuurlijk (?) gewoon ook online beschikbaar zouden komen. Ze staan er (vast) al een tijdje, maar toch nog even een link.

 Reacties uitgeschakeld voor Streaming video in de onderwijspraktijk #2  Tags:

Second Life Fun

 Gepubliceerd door om 19:43  Second Life
jun 152007
 

Nee, ik ga het nu niet hebben over al die sites die over elkaar buitelen om maar vooral te benadrukken dat er eigenlijk niemand in Second Life actief is. Ik kwam dit filmpje tegen bij David Davies en vond hem gewoon te mooi om niet even naar te verwijzen.

 Reacties uitgeschakeld voor Second Life Fun  Tags: