Streaming video in de onderwijspraktijk #2

“Op dinsdag 5 juni organiseerden SURFfoundation en SURFnet samen met Webstroom en Triple L een SURF Expertiseseminar over streaming video in de onderwijspraktijk. Tijdens deze middag vertelden docenten en projectleiders uit de onderwijspraktijk over hoe zij erin geslaagd zijn streaming video een plek te geven binnen het onderwijs. Hoe gebruiken ze het medium? Hoe hebben ze het ingevoegd? Wat zijn de praktijkervaringen? En welke plannen zijn er voor de toekomst? Daarnaast werd er op een demo-markt een demonstratie gegeven door enkele leveranciers van webcollegeproducten.”

(bron)

Ik had er naar verwezen vooraf, kon er helaas niet bij zijn, en was er gewoon helemaal niet vanuit gegaan dat de presentaties natuurlijk (?) gewoon ook online beschikbaar zouden komen. Ze staan er (vast) al een tijdje, maar toch nog even een link.