Rondleiding over het Fontys eiland in Second Life

Fontys in Second Life - Klik voor grotere versie

Gisteren heb ik bij Fontys Marketing Management een presentatie gegeven over de Fontys activiteiten in Second Life. Het presentatiebestand kun je hier vinden. Dit als onderdeel van een gastcollege in het Engels omdat er ook niet-Nederlandse studenten aan deelnamen. Een deel van de aanwezigen had een week eerder al kennis gemaakt met Second Life, voor een ander deel was het de eerste kennismaking. Pascal Spelier van ABN AMRO had voor mij al een presentatie gegeven over hun activiteiten in Second Life en daarbij ook de introductie van “Wat is Second Life?” gedaan. Ik heb daarom een wat uitgebreidere rondleiding over het Fontys eiland opgenomen als onderdeel van mijn presentatie. Uiteraard komt het plateau van de afdeling Onderwijs daar het uitgebreidst aan bod. Daar had ik immers het meest over te vertellen.
Het was een wat stevig bestand vanwege de 800×600 resolutie, dus daarom heb ik er een paar versies van gemaakt.

Online
* Streaming WMV (800×600)
* Streaming Quicktime (640×480)
* Streaming Quicktime (800×600)
* Flash versie (12 MB, het opstarten duurt wat lang)

en natuurlijk ook downloaden:
video WMV versie 640×480 video Quicktime versie 800×600 video Quicktime versie 640×480 video WMV – PPC versie
Ik vind zelf die laatste versie wel handig want nu heb ik altijd een demo/rondleiding van het Fontys eiland in Second Life bij me op mijn Qtek. :-) Second Life Fontys Tour Second Life Fontys Tour