MrMovie.nl – nu ook via Skype

mrmoviepuntnl - Klik voor grotere versie

Ik kreeg vandaag een mailtje van Lucas van der Molen waarin hij verwees naar dit bericht waarin ik schreef over mijn ervaringen met bots in Skype. Lucas mailde dat MrMovie.nl op dit moment bezig was met het afronden van hun Skype bot. Ik hoefde alleen maar mrmovie.nl als Skype gebruiker toe te voegen. Dat heb ik gedaan en ik moet zeggen de bot is op het moment nog lekker snel. Dat kan natuurlijk zijn omdat er nog geen of nauwelijks gebruikers zijn, maar als ze deze performance weten te handhaven, dan vind ik het een goed werkende bot. Nou weet ik dat niet iedereen het nut inziet van zo’n bot. Kan ik me best iets bij voorstellen. Maar zolang hij alleen een regeltje is in Skype op het moment dat ik hem niet gebruik en er direct is als ik hem wel nodig heb (en hij onthoudt bijvoorbeeld welke stad ik het laatst opgevraagd heb), dan mag hij voorlopig blijven.