Tinky Winky straks verboden in Polen?

 Gepubliceerd door om 16:24  Algemeen
mei 282007
 
“In het homofobe Polen is ongerustheid ontstaan over de Teletubbies. Eva Sowinska, de Poolse ombudsvrouw voor kinderen, ziet aanleiding om psychologen een onderzoek naar het televisieprogramma te vragen. Gevreesd wordt dat de kleutervrienden homoseksualiteit uitdragen. De psychologen moeten inschatten of de tubbies in het openbaar op televisie kunnen worden getoond.”

(bron)

Ik kan hier niet eens een grappig bedoelde reactie op verzinnen. En dit is een lid van de Europese Unie?

Corpse Bride

 Gepubliceerd door om 14:07  Film en Boek
mei 282007
 

Corpse Bride Tim Burton Corpse Bride
Ik dacht eerst dat Corpse Bride een tekenfilm zou zijn en daarom zag het er allemaal wat raar uit (dunne beentjes en zo). Op Wikipedia (let op, pas achteraf lezen!) las ik dat het gemaakt is met stom-motion techniek en toen werd dat wat duidelijker. Ook de “behind the scenes” laten daar e.e.a. over zien.
Hoe dan ook een maffe, grappige film met een lekker duister gevoel voor humor.

Een sprookje over Fair Use #3

 Gepubliceerd door om 13:58  Media
mei 282007
 
Featured Movie - Klik voor grotere versie

Er zijn zo van die dagen dat je denkt: “waar doe ik het allemaal voor”. Zo ook vandaag. Toen ik vanmiddag bij dotSUB langs kwam zag ik dat “A Fair(y) Use Tale” als featured movie op de voorpagina stond. “Leuk!” dacht ik eerst nog. Maar zag toen dat Posted by een andere naam vermelde dan ik verwacht had. Blijkbaar had iemand een week voor mij ook al een exemplaar van de film toegevoegd en een transcript gemaakt. Al dat werk zaterdag dus voor noppes gedaan, ik had alleen een vertaling hoeven te maken. :-( Nou maar hopen dat die onder de categorie “een ezel stoot…” opgeborgen kan worden. Want dit wil ik toch niet te vaak meemaken.

 Reacties uitgeschakeld voor Een sprookje over Fair Use #3  Tags: