Online conference on the use of Web 2.0 for content sharing in learning and teaching

Nog een online conferentie binnenkort: Web 2.0 for content sharing for learning and teaching.
Voordat je verder leest: de conferentie zit al vol, maar daar kwam ik pas achter toen ik het hele bericht al gemaakt had.

De conferentie loopt van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei en start steeds om 12:30 uur en duren een uur. Dat is UK-tijd, dus 13:30 – 14:30 uur NL-tijd.
Elk “webinar” bestaat uit 2 presentaties van 10 minuten gevolgd door de mogelijkheid om vragen te stellen door de deelnemers.
De geplande onderwerpen zijn:
* Maandag – Institutional practice in implementing Web 2.0
* Dinsdag – Creating content using Web 2.0
* Woensdag – Web 2.0 for teaching and learning
* Donderdag – Strategy and Policy
* Vrijdag – Conclusions and recommendations
Er zijn briefingpapiers (korte introducties) geschreven voor de verschillende onderwerpen die aan bod komen. Die zijn in Word-formaat online beschikbaar:
* A short introduction to Web 2.0
* Institutional practice
* Content creation
* Strategy and policy

Deelname aan het webinar is gratis, maar er is een technische beperking van maximaal 100 deelnemers. Helaas hebben ze dat aantal al bereikt en kun je door je in te schrijven alleen nog maar op de wachtlijst laten plaatsen.
Ik neem aan dat het archief later online beschikbaar komt. Ik heb mezelf op de wachtlijst laten zetten in de veronderstelling dat ik die info dan in ieder geval krijg en dan post ik dat uiteraard ook weer hier.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Kaj Rietberg
15 jaren geleden

Dan wachten we af wat jij gaat berichten, het lijkt wel interessant wat je schrijft. Ik heb web 2.0 en speciaal onderwijs als onderwerp ingebracht bij k12conference. Ik ben benieuwd of iemand daar wat mee gaat doen.