SURF in the Netherlands

“Dear Gorissen,
We have never met each other yet, but we have the same hobby.

The SURF!!!!!

I am [….] from Hungary. I learnt to surf in Lisboa, but i finished it whend arrived back to home.
I would like to ask with it. I won an Erasmus application to Breda from september and i have looked for on the internet, but i couldnt find any page on that area for surf!
Could i ask your help to find some people, whom are surfing on that area or if you have any idea, how will i can surf in your country?

Thank you very much your answer.
Best wishes!”

Ik had eerst alleen de eerste twee regels van het mailtje gelezen en toen bijna op delete gedrukt in de veronderstelling dat het SPAM was. Maar toen drong het pas tot me door dat het hier om een echte vraag ging van iemand die mijn verwijzingen naar stichting SURF / SURFfoundation aangezien had voor dit soort surf. Ik moet zeggen dat het het me eigenlijk erg verbaasde dat het niet veel werk koste om een pagina met surf informatie voor Nederland te vinden. Die zal ik hem dus sturen. Als er iemand nog aanvullende info heeft, dat hou ik me aanbevolen, want ik weet toch eerlijk gezegd meer van het andere SURF. ;-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrick de Vos
Patrick de Vos
15 jaren geleden

Ik weet niet of de Nederlandse taal een beperking is maar anders:
http://www.windsurfing.nl/