Een SDP vanuit VLC op XP? Geen idee!

Vertraging - Klik voor grotere versie

Nou ik de Darwin Streaming Server zo ingesteld heb dat hij via poort 80 naar buiten gaat zou je de streams op die server ook buiten mijn firewall moeten kunnen bekijken. Mocht de live stream niet meer online staan (die gaat offline zodra ik mijn laptop afsluit), dan kun je een van de voorbeeldbestanden uitproberen die vanaf de server gestreamd worden. Waar ik echter maar niet achter kom, is hoe ik zo’n live stream kan opzetten met VLC-player. Die software is immers gratis te gebruiken. Op deze pagina staan volgens mij zo ongeveer alle varianten beschreven, maar ik krijg het maar niet voor elkaar om op XP een SDP-bestand te genereren (dat ik in het geval van VLC handmatig op de Darwin server zou moeten zetten). Als er iemand is die me kan laten zien (ik moet het kunnen zien, bijvoorbeeld via Breeze verbinding) hoe dat op Windows XP werkt, dan zou ik dat erg op prijs stellen!
Op de afbeelding kun je overigens zien dat de vertraging tussen live beeld en stream ongeveer 15 seconden is. Ik begrijp dat dat in ieder geval voor een deel veroorzaakt wordt door de buffer die op de server bijgehouden wordt. Maar hij loopt ook iets op, want nu na 6 uur en 20 minuten streamen is het verschil al 25 seconden.