Scripting News 10 jaar!

 Gepubliceerd door om 20:57  Internet
apr 012007
 
“On this day, ten years ago, a weblog named Scripting News appeared for the first time at this address.”

(bron)

Dave Winer viert vandaag de 10e verjaardag van Scripting News. Voor wie het niet weet: je kunt gerust stellen dat zonder Dave we niet de beschikking hadden gehad over OPML of RSS met enclosures zoals ik dat nu gebruik voor de EduKast voor het beschrijven van de shownotes en het uitleveren van de afleveringen naar o.a. iTunes. Natuurlijk, dan had er waarschijnlijk iemand anders iets verzonnen, en natuurlijk hebben er ook vele anderen hun bijdrage aan geleverd, maar zijn bijdrage is toch absoluut doorslaggevend geweest.
Thanks Dave! en bedankt Fred voor de tip.

 Reacties uitgeschakeld voor Scripting News 10 jaar!  Tags:

Shutdown Day

 Gepubliceerd door om 14:47  Algemeen
apr 012007
 
shutdown day - Klik voor grotere versie

Ze hadden veel beter vandaag Shutdown Day kunnen organiseren. Want zoals elk jaar op deze dag van het jaar moet je je van elk bericht dat je langs ziet komen, nog meer dan anders, afvragen of het wel waar is. Nou ja, het weer is gelukkig goed, dan maar lekker even naar buiten. Op de site van Shutdown Day kun je aangeven wat je die dag (24 maart 2007) eigenlijk gedaan hebt. Je kunt zien dat daar uiterst serieus op gereageerd wordt.

 Reacties uitgeschakeld voor Shutdown Day  Tags:
apr 012007
 


Presentatiebestand gebruikt tijdens de sessie “Zoeken naar een speld in een hooiberg: hoe maken we de hooiberg groter?” tijdens de Natschool Gebruikersdag 2007 op 24 april 2007.
Helaas kan Slideshare de filmpjes in de presentatie niet weergeven. Ook bij de Powerpoint-versie hieronder zitten de filmpjes nog niet.
office Presentatiebestand De filmpjes zijn als losse screencasts beschikbaar in dit bericht.

 Reacties uitgeschakeld voor Presentatie Natschool Gebruikersdag 2007  Tags: