Revolutionaire techniek

ja ja, en morgen is het...

Een dag eerder dan gepland lekte het nieuws van de actie al uit: Het Zondagsnieuws mag vijf exemplaren, ter waarde van 175 euro per stuk, weggeven van een revolutionaire nieuwe module die je in staat stelt met een gewone digitale camera zelf röntgenfoto’s te maken. Al wat je hoeft te doen is een (in jouw ogen) praktische toepassing van de vinding vóór 9 april (onder vermelding van “röntgen”) te mailen naar [email protected]. De toepassing met de jongens die door de deur van de keuken zien dat ze frikandellen krijgen (ik hoop tenminste dat het dat is), vind ik dan wel een heel brave. Als je een CC van je inzending opstuurt naar mij krijg je in ieder geval hier een eervolle vermelding!

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
13 jaren geleden

LOL.
Die frikandellen liggen wel op een vreemde manier in de pan ;-)
Mooi verhaal overigens, maar wel zwak dat je tot 9 april kunt inzenden. Zo’n actie hoort op één dag afgerond te worden, zijnde komende zondag…

Arnoud
13 jaren geleden

1 april?

Pierre
13 jaren geleden

@Arnoud: zou je denken?