Revolutionaire techniek

 Gepubliceerd door om 16:21  Algemeen
mrt 312007
 
ja ja, en morgen is het...

Een dag eerder dan gepland lekte het nieuws van de actie al uit: Het Zondagsnieuws mag vijf exemplaren, ter waarde van 175 euro per stuk, weggeven van een revolutionaire nieuwe module die je in staat stelt met een gewone digitale camera zelf röntgenfoto’s te maken. Al wat je hoeft te doen is een (in jouw ogen) praktische toepassing van de vinding vóór 9 april (onder vermelding van “röntgen”) te mailen naar lezersactie@zondagsnieuws.nl. De toepassing met de jongens die door de deur van de keuken zien dat ze frikandellen krijgen (ik hoop tenminste dat het dat is), vind ik dan wel een heel brave. Als je een CC van je inzending opstuurt naar mij krijg je in ieder geval hier een eervolle vermelding!

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Revolutionaire techniek”

Reacties (3)
  1. LOL.
    Die frikandellen liggen wel op een vreemde manier in de pan ;-)
    Mooi verhaal overigens, maar wel zwak dat je tot 9 april kunt inzenden. Zo’n actie hoort op één dag afgerond te worden, zijnde komende zondag…

  2. @Arnoud: zou je denken?

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.