FURL RSS stuk?

 Gepubliceerd door om 09:56  Internet
mrt 262007
 
FURL RSS - Klik voor grotere versie

Het lijkt er op alsof de RSS-functionaliteit van FURL stuk is. De lijst in de rechterbalk hier op de site is sinds gisteren leeg en dat komt omdat de feed geen berichten bevat. Ligt niet aan mij, ik blijf gewoon nieuwe links toevoegen aan mijn account. Op het moment weer een aantal nieuwe Second Life gerelateerde sites in afwachting van de oplevering van het Fontys eiland. Als je de links écht mist en anders RSS gebruikte om ervan op te hoogte te blijven moet je dus even doorklikken naar de site.

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
13 jaren geleden

Meest recente melding in mijn lijstje Furl-archieven op Sharpreader dateert van 25/3/07; 22.53 ( Margreet van den Berg
Ik heb zelf vanmiddag nog iets toegevoegd, maar dat staat er inderdaad nog niet bij.

duimdog
13 jaren geleden

De affixion-site die ik vanmiddag heb toegevoegd komt weer wel door!

Pierre
13 jaren geleden

Mijn feed is nog steeds leeg. :-(

Pierre
13 jaren geleden

De RSS-feed bij mij nou ook weer.