FURL RSS stuk?

 Gepubliceerd door om 09:56  Internet
mrt 262007
 
FURL RSS - Klik voor grotere versie

Het lijkt er op alsof de RSS-functionaliteit van FURL stuk is. De lijst in de rechterbalk hier op de site is sinds gisteren leeg en dat komt omdat de feed geen berichten bevat. Ligt niet aan mij, ik blijf gewoon nieuwe links toevoegen aan mijn account. Op het moment weer een aantal nieuwe Second Life gerelateerde sites in afwachting van de oplevering van het Fontys eiland. Als je de links écht mist en anders RSS gebruikte om ervan op te hoogte te blijven moet je dus even doorklikken naar de site.

De kracht van een backchannel

 Gepubliceerd door om 09:46  Internet
mrt 262007
 
Backchannel - Klik voor grotere versie
“Twitter is een interessant kanaal gebleken om snel een groep mensen op een site of een gezamenlijke plaats te krijgen. Dat is interessant om te weten. Je kunt op die manier ook heel snel dus korte berichten verspreiden. En een ouderwetsche toepassing als chat is en blijft een sterk extra kanaal bij events en seminars. Meer mensen zouden laptops moeten hebben op een event. Sterker nog, die moeten in bruikleen worden uitgedeeld! Sponsors, wordt wakker! Hier is handel te halen denk ik!”

(bron)

Interessant bericht van Frank Meeuwsen over hoe een avondje luisteren naar verhalen over Web 2.0 onverwacht veranderde in een spontane online discussie via het beschikbaar gestelde chatkanaal. Ik heb geen idee of het backchannel zoals we dat voor morgen in Utrecht naast de live stream in de lucht hopen te houden eenzelfde succes zal hebben, maar verhalen als van Frank demonstreren maar weer eens dat er heel veel potentie zit in het aanbieden van verschillende mogelijkheden waarop je deelnemers kunnen participeren tijdens zo’n dag/avond. En het voordeel van tekstchat blijft natuurlijk dat je, tenzij je heel hard op je toetsten tekeer gaat, er niemand anders mee stoort.

 Reacties uitgeschakeld voor De kracht van een backchannel  Tags: