CeBIT – on Experience

CEBIT

OK, toch nog een bericht over de CeBIT (de nc6320 is inmiddels zo goed als ingericht). Ik wilde je nog even wijzen op de lijst berichten bij Hans Mestrum over de bloggers op de CeBIT. Daar vind je ook de verwijzingen naar de foto’s die hij gemaakt heeft en een aantal filmpjes. Een daarvan wil je in het bijzonder op wijzen (en niet omdat ik daar ook even in beeld kom) en dat is die over de WifiWall van Conceptronics. Het gaat om een heel interessant concept voor het verbeteren van de Wifi-ontvangst in huis. Namelijk door het gebruik van de aanwezige coax-kabels en tv-kastjes. Lijkt erg op het systeem waarbij het stroomnet wordt gebruikt, maar veel goedkoper.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
14 jaren geleden

Bedankt voor je link!