Via de mail

Ik krijg wel vaker vragen via de mail toegestuurd waar ik geen antwoord op weet. Uiteraard kan ik dan niet meer doen dat een reply sturen met dat als antwoord. Maar leuk vind ik dat natuurlijk niet. Daarom bij deze een tweetal vragen die ik kreeg waar ik het antwoord niet op weet, ik hou me aanbevolen voor suggesties in de reacties of via e-mail:

“Ik ben op zoek naar de eerstvolgende workshop of cursus die kennis bijbrengt en vaardigheden aanleert voor een wiki moderator. Kun jij mij verwijzen naar één of meerdere klassikale opleidingen/trainingen “

Het gaat hierbij dan niet om beginners-trainingen maar duidelijk voor dat stapje verder. Bestaan die trainingen al?
De tweede interessante vraag waar ik helaas geen antwoord op heb:

“Kun je ons helpen aan namen van bedrijven (nationaal en internationaal) die een blend-opleiding met succes hebben uitgevoerd: het gaat om blended learning voor 25-plussers(LLL) met positieve publicaties (bewijs dat het echt gaat om een parel). Wij onderzoeken de kritische succesfactoren. We hebben interviews gehouden bij een aantal Hogescholen en Universiteiten en stappen nu over op bedrijven. We constateren dat er maar heel weinig good practices zijn. Kan jij ons aan voorbeelden helpen?”

Uiteraard zal ik bij het doorsturen van eventuele antwoorden dat van de juiste credits voorzien!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem van Valkenburg
15 jaren geleden

Hoi Pierre,

wat betreft de eerste vraag, kunnen ze misschien kijken op http://www.wikipatterns.com (zie ook http://www.e-learn.nl/2007/02/25/wiki… )

mvg,

Willem