De EduKast Voicemail lijn

Wil je een bericht achter laten voor de EduKast? Bijvoorbeeld omdat je reclame wilt maken voor je eigen podcast, weblog, website, wiki, organisatie, evenement of gewoon omdat je een boodschap achter wilt laten, dan kun je nu terecht bij de EduKast Voicemail lijn.
Het is niet langer nodig dat via de computer te doen, je kunt gewoon met je normale telefoon of GSM bellen naar de EduKast Voicemail lijn.

Het telefoonnummer is: TEL:

Spreek na je pieptoon je bericht in en sluit dan af met hekje (#) of hang gewoon op.
Ik ga er vanuit dat ik berichten die via de de EduKast Voicemail lijn ingesproken worden in de EduKast kan gebruiken, wil je liever niet dat je daar te horen bent, geef dat dan even aan in de voicemail!

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

Heb natuurlijk je podcast beluisterd in de hoop dat je iets zou vertellen over de techniek achter het nieuwe telefoonnummer. Hoorde je aan het eind iets zeggen over budget phone en € 10 per jaar, maar de site van budget phone helpt me niet echt verder. Kun (en wil) je ons uitleggen welke constructie er schuilt achter: 0493 712 007?

Willem
13 jaren geleden

@Pierre,
Blijft deze vraag openstaan of ga je ons morgen verrassen met het antwoord?