IMS Kwartaalbijeenkomst #2

 Gepubliceerd door om 23:10  SURF
feb 062007
 
Slide van Rob Abel

Voordat jullie gaan denken dat de films die ik in het vliegtuig hier naar toe gezien heb het meest interessante waren om te melden, halverwege de tweede dag van de IMS kwartaalbijeenkomsten een korte update. Gisteren was een dag die zo voorbij was. De hele dag stond ingepland voor QTI-overleg. We hebben vorig jaar weliswaar de tweede versie van de public draft afgerond, de nieuwe eisen van IMS, een specificatie moet interoperabiliteit demonstreren tussen meerdere systemen voordat het een final versie mag worden, hebben we nog het nodige werk te doen. Zo moeten we vaststellen welk profiel van QTI als minimale eis voor onze (interne) demonstratie van interoperabiliteit geldt, leveranciers bereid krijgen mee te werken, het proces uitdokteren (wij zijn de eerste die hier mee te maken krijgen) etc.
Nederlandse leveranciers en (onderwijs-)organisaties die nog twijfelen of ze tot de groep willen behoren die gaat laten zien dat dit echt werkt, nu is je laatste kans! Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor IMS Kwartaalbijeenkomst #2  Tags:

Scoop

 Gepubliceerd door om 19:55  Film en Boek
feb 062007
 
Scoop

Als ik niet in een vliegtuig gezeten had en niets beters te doen had, dan had ik zeker weten deze film niet gezien. Het voorbij zien komen van de naam Woody Allen is normaal gesproken genoeg om op TV door te zappen. Maar deze film Scoop bleek eigenlijk gewoon een heel leuke, grappige film te zijn. Spannend wil ik hem niet echt noemen, maar de aanwezigheid van Scarlett Johansson maakte heel wat goed.

The Queen

 Gepubliceerd door om 19:46  Film en Boek
feb 062007
 
The Queen

The Queen is typisch zo’n film die ik waarschijnlijk niet uit de DVD-verhuur had meegenomen. Hij gaat over de gebeurtenissen net voor en na de dood van Diana. En dan met name gezien door de ogen van de koninklijke familie en premier Blair die toen net aan de macht was. De film is niet leuk en eigenlijk niet eens interessant, maar het laat absoluut zien dat het een hele rare familie is.

 Reacties uitgeschakeld voor The Queen  Tags:

Flushed Away

 Gepubliceerd door om 19:37  Film en Boek
feb 062007
 

Flushed Away Flushed Away
Ik begrijp dat Flushed Away dusdanig weinig geld heeft opgebracht dat het het definitieve einde van de samenwerking tussen Dreamworks en Aardman betekende. Jammer, want het was een leuke film. Niet alleen als je 11 uur in een vliegtuig zit, zeker ook het bekijken op DVD waard.

 Reacties uitgeschakeld voor Flushed Away  Tags: