Scoop

 Gepubliceerd door om 19:55  Film en Boek
feb 062007
 
Scoop

Als ik niet in een vliegtuig gezeten had en niets beters te doen had, dan had ik zeker weten deze film niet gezien. Het voorbij zien komen van de naam Woody Allen is normaal gesproken genoeg om op TV door te zappen. Maar deze film Scoop bleek eigenlijk gewoon een heel leuke, grappige film te zijn. Spannend wil ik hem niet echt noemen, maar de aanwezigheid van Scarlett Johansson maakte heel wat goed.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Scoop”

Reacties (2)
  1. Dag Pierre, misschien de andere films van Woody Allen toch ook nog maar ‘ns proberen?
    Was getekend: een Woody Allen fan.

  2. Hmm, de vorige die ik probeerde was Melinda and Melinda en daar heb ik maar een klein stukje van gezien. Maar wie weet komen er nog films van/met hem die ik toch de moeite waard vind. Dat had ik met Jim Carrey ook. Na die ene film die ik wél mooi vond was het niet opeens zo dat ik elke andere film die daarna met hem uit kwam ging bekijken, maar ik legde ze al niet bij voorbaat terug in het rek. :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.