Dragon NaturallySpeaking – Slot

Nou, geen Ferrari van Microsoft, uiteindelijk ook geen Dragon NaturallySpeaking exemplaar van Nuance naar aanleiding van hun Voice2Bloggers actie. Een laatste bericht hierover voordat ik dit onderwerp definitief afsluit.
Wat er vooraf ging
Afgelopen december kwam ik op de website van Nuance een verwijzing tegen naar dit bericht over Dragon NaturallySpeaking. Daar was ik niet blij mee omdat ik het gevoel had ongevraagd reclame te maken voor Dragon NaturallySpeaking 9 en dat schreef ik in dit bericht.
Vorige week kreeg ik een reactie van Nuance naar aanleiding waarvan ik dit positieve bericht schreef. Zoals ik zei, Nuance leek het in de herkansing allemaal recht te gaan trekken.

Maar helaas
Vanochtend kreeg ik echter deze mail:

“Beste Pieter,

Bedankt voor de lof op mijn uitwerking van jouw indruk.

Na het bekijken van jouw blog hebben wij besloten je deelname aan onze bloggersactie niet door te voeren. Motivering is daartoe niet vereist.

Waarom we de reactie van niet-ingelichte bloggers niet goed ingeschat hebben: omdat dit, zoals ik ook in mijn door jou bejubelde mail uitlegde, iets nieuws is voor ons; we dus niet alles op voorhand kunnen weten. Ik hoop dat we je ondertussen voldoende van onze professionaliteit hebben weten te overtuigen en dat je nog steeds met ons wil werken.

Bedankt,
…… [naam uit privacy oogpunt verwijderd]”

En mijn reactie zoals die via de mail aan Nuance gestuurd heb (met correctie van twee typos) en waarmee ik dit onderwerp wat mij betreft afsluit:

“Beste …… [naam uit privacy oogpunt verwijderd],

Wat een raar bedrijf zijn jullie zeg.
Het is vast jullie goed recht om mij niet deel te laten nemen, [d]at was jullie aanbod, niet iets waar ik voor de actie om vroe[g].
Ik neem aan dat jullie de link dan ook verwijderen want die wordt nou in een onjuist context opgenomen.
Dat zal waarschijnlijk niet iets zijn wat jullie persé moeten doen, moet je ook zelf weten. De toelichting daarover staat online en blijft online. Dat is nou eenmaal een eigenschap van internet.

Ik zal nog één post besteden aan dit onderwerp. Daarin zal ik jouw reactie vermelden. Dat voorkomt ook dat ik vragen over het niet verschijnen van een review. Wees gerust, ik ben professioneel genoeg om die netjes te houden, maar ik zie niet echt reden om te verwachten dat we op een later tijdstip wel nog een keer “samen werken”.

Met vriendelijke groet,

Pierre Gorissen”

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Edwin
15 jaren geleden

understatement x:

Heeeel apart dit zeg!

Willem
15 jaren geleden

@Pieter,
alle lof voor je professionaliteit!
Ik ben bang dat ik er een heel ander bericht van gemaakt zou hebben!
Dit bedrijf kan duidelijk nog heel wat leren van "onze" manier van communiceren.
Waarschijnlijk lezen ze mee nu ze je blog kennen, dus probeer ik het toch even:
Geachte [naam uit privacy oogpunt verwijderd],
U kunt uw software opsturen naar Trendmatcher. Ik zal op basis daarvan mijn ervaringen via een bericht op mijn weblog weergeven.