IMS Kwartaalbijeenkomst

 Gepubliceerd door om 16:41  SURF
feb 032007
 

Zo, tas ingepakt, de gebruikelijke verzameling kabels niet vergeten, boardingpass uitgeprint, paspoort en een paar dollars in de handbagage. Vanavond ga ik naar Schiphol en morgenvroeg vlieg ik naar San Francisco (11 uur vliegen) omdat iets zuidelijker bij Oracle de eerste kwartaalbijeenkomst van IMS van dit jaar plaats vindt. Zoals je op dit kaartje kunt zien kom ik niet echt in de buurt van de bezienswaardigheden. Dus ik verwacht geen foto’s van down-town San Francisco of de Golden Gate Bridge te scoren deze keer. Het zal wel weer voornamelijk foto’s van cleane strakke gebouwen met airco worden.
Het hotel heeft gelukkig/uiteraard wel internet inbegrepen bij de kamerprijs en ook bij Oracle zelf hebben we toegang, dus ik ben wel online komende week al is het daar 9 uur vroeger, dus eventuele posts zullen op wat ongebruikelijkere tijdstippen komen.

 Reacties uitgeschakeld voor IMS Kwartaalbijeenkomst  Tags:

De tel kwijt

 Gepubliceerd door om 14:38  Algemeen
feb 032007
 
“NOZEN (ANP) – Een jonge moeder heeft in het zuiden van het Italiaanse deel van Tirol van dertien mogelijk vaders van haar kind geëist dat ze een DNA-test ondergaan. De cafébediende uit Mals beviel een maand geleden van het kind, meldde de Italiaanse krant Corriere della Sera zaterdag.
Onder de mogelijke vaders zijn plaatselijke politici en ondernemers, evenals het halve elftal uit het dorp.”

(bron)

8O