March Of The Penguins

March Of The Penguins Luc Jacquet March Of The Penguins
In de reacties op Happy Feet kreeg ik van goochem de tip om dan ook maar deze film te bekijken (“waargebeurd en heel interessant verhaal”). En ik moet zeggen de combinatie van beide films na elkaar is wel heel maf. March Of The Penguins is een documentaire over de pinguïns die je in Happy Feet kon zien. Het verhaal over het keiharde leven van de Koningspinguïn is indrukwekkend en de overeenkomsten tussen beide verhalen en hoofdrolspelers zijn treffend. Ik denk dat je haast het beste eerst March Of The Penguins en daarna Happy Feet kunt kijken.
Tja, en of je de stem van Urbanus als verhaal verteller nu zo geslaagd vind, moet je zelf maar even beslissen, maar ik vond het niet storend.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Tunske
Tunske
13 jaren geleden

Inderdaad een aanrader. Wordt dan ook via het weblog van Tunske aanbevolen;-) Ik heb hem met Morgan Freeman als verhaal verteller bekeken. Dus de volgende keer misschien in het Engels bekijken?

Pierre
13 jaren geleden

Als ik het goed begrijp had mijn DVD-verhuurder alleen deze versie en ook op BOL.com las ik een reactie van iemand die niet verwacht had de Urbanus-versie te krijgen. En nu kan ik hem uiteraard ook wel hier vinden, maar het lijkt me toch wel knullig als dat de enige manier is om in Nederland de stem van Morgan Freeman te horen (lijkt me overigens véél beter passen).
Hé, Weblog van Tunske. Kende ik nog niet! :-)