Moving….

Als het goed is wordt je op het moment (tijdelijk) automatisch doorverwezen naar http://www.ictoblog.com/Pierre/ als je naar http://www.gorissen.info/Pierre/ gaat. Voor zover ik kan zien is het overzetten van die site naar Dreamhost probleemloos verlopen, maar omdat ik de DNS-verwijzingen nog moet omzetten (en dat kan een dagje of wat duren). Omdat ik al een Dreamhost-account had en het ictoblog.com domein al daar aan gekoppeld was kon ik het nu redelijk eenvoudig zo opzetten dat beide urls werken. Ik was van plan na de DNS-switch terug te gaan naar gorissen.info (beide urls zullen overigens altijd blijven werken, dus hoe dan ook geen gebroken links), maar vind ictoblog.com op zich ook wel mooi. Moet ik nog even over nadenken.
Reacties staan weer aan, dus als je rare dingen tegen komt, laat het me even weten.
Mocht je ook bij Servage zitten en daar weg willen, nu kun je goedkoop uitproberen of Dreamhost jou beter bevalt. Ik geef je de maximale korting die ik kan geven als je gebruik maakt van promocode NOMORESERVAGE bij het aanmelden voor een nieuw account.

Dat betekent dat bij een jaarcontract je nu geen $119.40 betaald, maar slechts $ 22,40 (dat is net iets meer dan 1 euro per maand!) en je krijgt er gratis één domeinnaam bij.
Ik kan je niet garanderen dat je nooit problemen zult hebben bij Dreamhost, ik kan je wel al vertellen dat hun communicatie over de problemen vele malen beter.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
14 jaren geleden

Oei, het eerste ernstige probleem al gevonden: bij het overzetten van de database zijn de "autoincrement" settings niet meegekomen. Die zorgen voor het automatisch toevoegen van ID’s aan bijvoorbeeld berichten en reacties. Gelukkig eenvoudig aan te passen.