nov 152006
 
OWD2006 OWD2006 OWD2006

Na de spetterende keynote van Diana Oblinger (video-registratie van SURF komt binnenkort online) heb ik de eerste ronde sessies gemist (korte video gemaakt van het product van Apreso, een systeem om eenvoudig colleges/presentaties op te nemen) zit ik bij de sessie over het Knowledge Exchange, een samenwerkingsverband tussen organisaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken. Doel is om met name kennis uit te wisselen, niet zozeer om samen grote projecten op te starten. Dat laatste is namelijk best complex, maar het bij elkaar brengen van nationale organisaties of experts op moment dat dat wél zinvol is, of het samen optrekken bij het bereiken van bijvoorbeeld contentleveranciers als het gaat om afspreken van licenties of het bewerken van de Europese commissie is heel nuttig.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.