Op een oude fiets…

 Gepubliceerd door om 20:31  Algemeen
sep 132006
 
Achter Utrecht CS - Klik voor grotere versie

Even een helemaal off-topic post. Vanmiddag op weg naar mijn vergadering in Utrecht kwam ik aan de achterkant (of is het de voorkant?) van Utrecht CS langs de vijver bij het gebouw waar stichting SURF voorheen gevestigd was. Om die vijver staan altijd heel veel fietsen geparkeerd. Blijkbaar niet alleen om die vijver want vandaag waren ze aan het dreggen. En zoals ze normaal begroeing uit sloten en zo dreggen, zo haalden ze er hier de fietsen uit. Op de foto’s hieronder zie je de kraan op het ponton aan het werk, op de kar van de tractor op de achtergrond lag al een hele stapel en op de kan een nog veel grotere stapel. Ik had geen tijd om lang te blijven kijken (was al laat) maar vraag me nu wel af hoe vaak ze dit doen. Is dit van één jaar? Uit zo’n klein vijvertje?

Op een oude fiets... Op een oude fiets... Op een oude fiets...
Deel dit bericht:

  6 reacties aan “Op een oude fiets…”

Reacties (6)
 1. Hoezo off-topic? je schrijft toch over van alles? Waarom dan niet over fietsen in een vijvertje?

 2. LOL, Nou ja soms heb ik toch nog het gevoel dat ik dat voordat ik zo’n bericht dan schrijf moet uitleggen.

  De advertenties zijn overigens weer heel toepasselijk hier.

 3. Relatie met ICT en onderwijs:
  Binnen een aantal jaren kan iedere student zijn fiets traceren en lokaliseren via Google Maps, dankzij ingebouwde RFIDS en een dusdanige kwaliteit van de foto’s dat tot 4 meter onder water alles weergegeven kan worden… (mark my words:-))

 4. Ik heb een keer staan kijken naar zulke werkzaamheden aan de Oudezijds acherburgwal in Amsterdam. Wat ze daar opvisten van 10 vierkante meter sloeg werkelijk alles.

  the union of our state :-/

 5. Via jouw ""GoogleMaps"" link duik ik diep in de zee ten westen van Congo…

 6. Welke dan? Kun je de URL die jij achter de link ziet zitten hier even posten, want ik heb alle locatielinks in het bericht net uitgeprobeerd en kom weliswaar in water terecht, maar dan netjes in Utrecht.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.