Op een oude fiets…

Achter Utrecht CS - Klik voor grotere versie

Even een helemaal off-topic post. Vanmiddag op weg naar mijn vergadering in Utrecht kwam ik aan de achterkant (of is het de voorkant?) van Utrecht CS langs de vijver bij het gebouw waar stichting SURF voorheen gevestigd was. Om die vijver staan altijd heel veel fietsen geparkeerd. Blijkbaar niet alleen om die vijver want vandaag waren ze aan het dreggen. En zoals ze normaal begroeing uit sloten en zo dreggen, zo haalden ze er hier de fietsen uit. Op de foto’s hieronder zie je de kraan op het ponton aan het werk, op de kar van de tractor op de achtergrond lag al een hele stapel en op de kan een nog veel grotere stapel. Ik had geen tijd om lang te blijven kijken (was al laat) maar vraag me nu wel af hoe vaak ze dit doen. Is dit van één jaar? Uit zo’n klein vijvertje?

Op een oude fiets... Op een oude fiets... Op een oude fiets...
0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
duimdog
15 jaren geleden

Hoezo off-topic? je schrijft toch over van alles? Waarom dan niet over fietsen in een vijvertje?

Pierre
15 jaren geleden

LOL, Nou ja soms heb ik toch nog het gevoel dat ik dat voordat ik zo’n bericht dan schrijf moet uitleggen.

De advertenties zijn overigens weer heel toepasselijk hier.

Trendmatcher
15 jaren geleden

Relatie met ICT en onderwijs:
Binnen een aantal jaren kan iedere student zijn fiets traceren en lokaliseren via Google Maps, dankzij ingebouwde RFIDS en een dusdanige kwaliteit van de foto’s dat tot 4 meter onder water alles weergegeven kan worden… (mark my words:-))

Edwin
15 jaren geleden

Ik heb een keer staan kijken naar zulke werkzaamheden aan de Oudezijds acherburgwal in Amsterdam. Wat ze daar opvisten van 10 vierkante meter sloeg werkelijk alles.

the union of our state :-/

Trendmatcher
15 jaren geleden

Via jouw ""GoogleMaps"" link duik ik diep in de zee ten westen van Congo…

Pierre
15 jaren geleden

Welke dan? Kun je de URL die jij achter de link ziet zitten hier even posten, want ik heb alle locatielinks in het bericht net uitgeprobeerd en kom weliswaar in water terecht, maar dan netjes in Utrecht.