Actie: Gratis licentie voor DivX Pro

Ik heb er gisteren niets over geschreven omdat ik niet wist of de actie nog liep, maar omdat ik vandaag via de mail mijn licentiecode binnen heb, toch nog even een vermelding: Op het moment loopt er een actie waarbij je als je de DivX Web Player 1.0 gebruikt in een webpagina/blogpost (zoals ik hier gedaan heb) en je stuurt die URL naar het mailadres op deze pagina, dan krijg je een licentiecode voor DivX Pro (voor Windows of naar keuze voor de Mac) ter waarde van $19,99. Je krijgt helaas niet de MPEG2-plugin erbij voor het converteren van MPEG2 naar DivX, maar dat mag de pret niet drukken lijkt me zo. Geen idee hoe lang de actie nog loopt, ook niet of je veel spam krijgt op het mailadres dat je gebruikt. Lijkt me sowieso handig om niet je werk-mail te gebruiken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
14 jaren geleden

Bedankt. Gelijk even aangemeld en de licentiecode al binnen!
Nu nog het upload probleem oplossen naar hun server.