NS biedt reisinformatie op Routenet

 Gepubliceerd door om 23:03  Internet
aug 172006
 
“Automobilisten die hun route plannen via routenet krijgen vanaf deze week automatisch een alternatieve route per trein te zien. Routenet, de meest gebruikte online routeplanner van Nederland, is daarvoor een samenwerking gestart met de Nederlandse Spoorwegen. Routenet wil met de uitbreiding uitgroeien van routeplanner tot mobiliteitssite, terwijl de NS automobilisten attent wil maken op een alternatieve reismogelijkheid”

(bron)

Leuk idee, maar zoals ook uit de reacties op het bericht bij Emerce blijkt, matige uitvoering. Geen ‘van deur tot deur’-planning zoals bijvoorbeeld 9292OV, geen actuele informatie die rekening houden met bijvoorbeeld files of die een vergelijking/afweging op basis van tijd of kosten mogelijk maken. Het is eigenlijk gewoon een stukje extra code in de pagina met de twee plaatsnamen al ingevuld. Als 9292OV nou eens op zoek ging naar een partner die verstand van autoroutes heeft?

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.