Learning Impact Recognition and Awards Program

“The IMS Global Learning Consortium announced today the launch of its Learning Impact Program Awards. The Learning Impact Awards will recognize applications of technology that have demonstrated high impact or show the potential for high impact on global education and learning industry challenges.

Approximately twenty finalists will be selected from the entries and showcased during IMS/GLC’s annual event, ‘Learning Impact 2007 and the Summit on Global Learning Industry Challenges’ which will be held in Vancouver, British Columbia, 16th – 19th April 2007. http://www.imsglobal.org/learningimpact/

(bron)

Mooi. Het is het derde jaar dat met ‘demonstrators’ gewerkt wordt. Tijd om de lat hoger te leggen. Het zou natuurlijk mooi zijn als er ook een Nederlandse finalist bij zou zijn. Maar of wij dat als klein landje al voor elkaar krijgen? Belangrijke praktische verandering is ook de vervroeging van het evenement van juni naar april.