Edutrip 2006

 Gepubliceerd door om 13:34  Internet
jun 242006
 

Hoewel Gerard Dümmer in zijn bericht over de wiki er nog niet naar linkt, neem ik aan dat de Edutrip 2006 Wiki en bijbehorende Weblog geen geheim zijn. Hoewel het er waarschijnlijk nog wel een tijdje rustig zal zijn na het eerste inrichten totdat de voorbereiding door de deelnemers op gang komt heb ik de feed nu al toegevoegd aan de verzamelaar en mijn eigen RSS-lezer. Dat maakt het namelijk gemakkelijker dat proces vanaf een afstandje te volgen.
Gerard heeft zijn kennis van Google Earth meteen omgezet in een KMZ-bestand voor de reis. Kun je in Google Earth een vliegtocht maken van Schiphol naar Chicago, Dallas Airport, het hotel en het congrescentrum. Alle lokaties zijn in hoge resolutie beschikbaar dus mooi om te zien.

Deel dit bericht:

  6 reacties aan “Edutrip 2006”

Reacties (6)
 1. Hoi Pierre,

  de wiki staat al online maar is nog even "geheimgehouden" omdat deze nog niet helemaal af was. Gister kreeg ik een mail van Gerard dat we hem mogen beoordelen en dan kan er reclame voor gemaakt worden en kunnen mensen aanvullingen maken.

  Groeten Moqub

 2. Ehm, ja sorry hoor. Maar hij is/was al via Google te vinden…

 3. *haha* er stond ook al een link op Gerard zijn blog. Dus echt vreemd is het niet dat jij hem vindt. Maar na de Eduguides meeting in Utrecht een aantal weken geleden hebben we afgesproken dat we er pas over gaan schrijven als hij goed werkt, en dat moment is ongeveer nu aangekomen. Ik zal er ook een post over maken (eerst mijn eigen stukje aanpassen) :)

  Groeten Moqub

 4. Volgens mij is die link bij Gerard nieuw, maar in ieder geval voor mij de bevestiging dat ik hem gerust kan laten staan.

 5. Dag Pierre en Moqub,

  Dat de link niet was toegevoegd in het bericht was een foutje van mij. Ik heb het later in het bericht alsnog toegevoegd. Hij was al een tijdje te vinden via de FURL-lijst die ik had opgenomen op de weblog.
  Nu ja, en als je iets op internet zet blijft het ook niet echt lang geheim, natuurlijk.

 6. Nou ja, dan kunnen we het nu gelukkig weer gewoon over de wiki en het weblog hebben. Zo hoop ik dat jij (jullie) de statistieken van bezoek aan zowel wiki als weblog bijhouden om te kijken hoe het bezoek verloopt tussen nu en pak hem beet januari 2007. Ben wel nieuwsgierig of je daar straks patronen in kunt herkennen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.