Belachelijke upgrade

Ze zijn er zelf heel blij mee, maar ik had gehoopt dat Servage.net het feestje van nóg meer klanten zou stoppen in snellere toegang en hogere stabiliteit en niet in het upgraden van de maximale maandelijkse dataverkeer van 600GB naar 1.110GB (hoe krijg ik dat ooit op?). Nou ja, als je er mee aan de slag wilt, gebruik dan deze link, dan krijg ik 2 maanden gratis hosting en we krijgen beide 5GB extra schijfruimte boven op de 75GB die je standaard al voor die 7 euro 50 per maand krijgt.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
Hans Mestrum
14 jaren geleden

Klinkt niet erg alsof je er achter staat wat je hier aan biedt ;-)

Pierre
14 jaren geleden

Ja en nee. Ze zijn goed genoeg om er te blijven. Maar ze kunnen beter/sneller worden. Heb je de ruimte of het dataverkeer niet nodig dan zijn er betere alternatieven, heb je wél de ruimte of het dataverkeer nodig, dan moet je zeker mijn link gebruiken. ;-)
De teller staat deze maand voor mij op 17,44 GB dataverkeer (1,57% van toegestaan) en 4.471,81 MB gebruikte schijfruimte (van maximaal 84.124 MB). Niet iets waarmee ik bij een ander terecht kan voor een bedrag dat ook maar in de buurt komt van Servage. Maar je zult begrijpen dat ik niet echt behoefte heb aan upgrades. Terwijl van tijd tot tijd de site wel eens wat traag reageert bij de eerste pagina die ik ophaal of de databaseserver er wel eens een paar seconden uitligt etc.