Verslavend leren

Ik heb de afgelopen dagen veel (teveel?) tijd doorgebracht op gotoAndLearn. Daar staan ruim veertig tutorials over Flash bij elkaar. Ik leg een andere keer nog wel eens uit waarom ik daar meer van wil weten. Maar ook vanuit onderwijstechnisch oogpunt vind ik de site absoluut een aanrader. De verschillende tutorials (helaas niet te downloaden naar je iPod) zitten strak in elkaar, hebben een prettige omvang en tempo. Je ziet de code, het resultaat, de uitleg is helder.
Handig om even te weten: begin onder aan het lijstje en werk dan naar boven.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
16 jaren geleden

Je schrijft: "Maar ook vanuit onderwijstechnisch oogpunt"…
Zijn er wel dingen die jij doet die (uiteindelijk) niet iets met onderwijs te maken hebben? Je maakt me heel nieuwsgierig als je zegt dat je Flash aan het leren bent voor iets dat geen relatie heeft met je werk/hobby! Wanneer laat je het ons weten?

Pierre
16 jaren geleden

LOL, nou ja, hou ik me bij het schrijven hier toch meestal nog een beetje aan de titel van de site. :-)
Overigens heb ik niet gezegd dat de reden waarom ik Flash wil(de) leren niets met mijn werk/hobby te maken heeft (toch?). Op zich heeft het dat namelijk wel.