jan 132006
 
“In time for the MacWorld Conference and Expo, XtremeMac has announced a new voice recorder for the 5th Generation iPod with video. The device called the MicroMemo utilizes the iPod’s high fidelity audio capabilities to record 16-bit audio. You can either use the included microphone or any compatible microphone with a 3.5mm plug.”

(bron)

Het heeft (vind ik) veel te lang geduurd, maar nu is dan eindelijk de eerste uitbreiding voor de iPod-video beschikbaar die hem ook als mobiel podcast-apparaat geschikt maakt. Aangekondigd, want de uitbreiding (die overigens zo’n 80 dollar moet gaan kosten) is er pas ‘voorjaar 2006’.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Eindelijk microfoon-optie voor iPod Video”

Reacties (1)
  1. Thx! Me gelijk even op de emaillijst laten zetten.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.