Eindelijk microfoon-optie voor iPod Video

“In time for the MacWorld Conference and Expo, XtremeMac has announced a new voice recorder for the 5th Generation iPod with video. The device called the MicroMemo utilizes the iPod’s high fidelity audio capabilities to record 16-bit audio. You can either use the included microphone or any compatible microphone with a 3.5mm plug.”

(bron)

Het heeft (vind ik) veel te lang geduurd, maar nu is dan eindelijk de eerste uitbreiding voor de iPod-video beschikbaar die hem ook als mobiel podcast-apparaat geschikt maakt. Aangekondigd, want de uitbreiding (die overigens zo’n 80 dollar moet gaan kosten) is er pas ‘voorjaar 2006’.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
16 jaren geleden

Thx! Me gelijk even op de emaillijst laten zetten.