TMF v.s. FunX

 Gepubliceerd door om 16:32  Media
jan 062006
 

De volledige versie van de TMF jaarmix 2005 moest je via slinkse wegen en snel verdwijnende links zien te downloaden. Dan doet FunX (toegegeven, had ik ook nog nooit van gehoord) het een stuk beter, die zetten de hele jaarmix in vier delen gewoon zelf online. Ik ben pas bij deel twee met luisteren, maar hij klinkt zeker zo goed als die van TMF.
[Update] Met dank aan Bosmeneer nog een mix voor de liefhebber:

“DJ Sandstorm heeft dit jaar niets op 3FM uitgezonden, wel bij o.a. StuBru (de zuiderburen) en in landen als Denmarken, Hongarije en Engeland. Via www.djsandstorm.com kom je op deze plek terecht. Hier is de legale versie te downloaden.”

(bron)

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “TMF v.s. FunX”

Reacties (1)
  1. Ook FunX mag niet officieel de mix aanbieden, tenzij ze hier alle platenmaatschappijen over hebben ingelicht……..

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.