Up and Running

 Gepubliceerd door om 23:40  Algemeen
jan 062006
 

Nou, het lijkt er op alsof alles weer up and running is, zowel hier als op de EduKast-website.
Ik vrees dat ik niet helemaal heb kunnen achterhalen waar het allemaal nou aan gelegen heeft, ook bij de EduKast heb ik er uiteindelijk voor moeten kiezen om maar gewoon de code uit de backup er nogmaals overheen te gooien.
Maar, laat ik daar maar vooral duidelijk over zijn, ik kan niets verzinnen wat dit probleem met iets op de server bij Servage linkt. Ik heb deze maand overigens al 1,05% van mijn maximaal toegestane dataverkeer veroorzaakt! Dat is bijna het dubbele van wat ik in totaal per maand voor bijvoorbeeld edublogs.nl mag gebruiken. Ik wil nog wat opschoon-acties (voorzichtig!) hier uitvoeren en dan is de volgende stap om de edublogs-site ook hier naar toe over te zetten. Andere uitbreidingen (zoals de reeds lang gewenste preview van reacties) zitten er eveneens nog aan te komen, maar eerst ga ik een nieuwe backup van de site maken.

TMF v.s. FunX

 Gepubliceerd door om 16:32  Media
jan 062006
 

De volledige versie van de TMF jaarmix 2005 moest je via slinkse wegen en snel verdwijnende links zien te downloaden. Dan doet FunX (toegegeven, had ik ook nog nooit van gehoord) het een stuk beter, die zetten de hele jaarmix in vier delen gewoon zelf online. Ik ben pas bij deel twee met luisteren, maar hij klinkt zeker zo goed als die van TMF.
[Update] Met dank aan Bosmeneer nog een mix voor de liefhebber:

“DJ Sandstorm heeft dit jaar niets op 3FM uitgezonden, wel bij o.a. StuBru (de zuiderburen) en in landen als Denmarken, Hongarije en Engeland. Via www.djsandstorm.com kom je op deze plek terecht. Hier is de legale versie te downloaden.”

(bron)

Een stapje verder

 Gepubliceerd door om 14:53  Algemeen
jan 062006
 

Met vierkante oogjes en wallen onder mijn ogen ben ik nog steeds aan het proberen de site live te krijgen.
Ik ben alweer een stapje verder. Als het goed is moet de site hier het weer doen, maar bij de EduKast levert reageren nog steeds een wit scherm op.
Ik ga nog even proberen te achterhalen wat nog het verschil tussen de twee sites is. Het ziet er in ieder geval naar uit dat het toch een raar probleem zal blijven. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Een stapje verder  Tags: